Inici Actualitat Conversa al Palau Robert: Fuster i Pla. Dues vides narrades

Conversa al Palau Robert: Fuster i Pla. Dues vides narrades

image_pdfimage_print

En el marc de les dues exposicions sobre Joan Fuster que acull el Palau Robert fins al 19 de novembre, la periodista Lourdes Toledo moderarà avui, dia 8 de novembre, a les 18h, a la sala Cotxeres, una conversa entre Francesc Pérez Moragon i Xavier Pla, amb motiu de l’edició de dues extenses biografies que han escrit sobre els dos autors.

Joan Fuster. D’un temps d’un país (1922-1992), és resultat d’anys d’investigacions i és el text més complet sobre la vida i el pensament de l’escriptor suecà publicat fins ara, a càrrec de Francesc Pérez Moragon i Salvador Ortells. L’obra ha estat publicada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació al gener de 2023.

Francesc Pérez Moragon ha estat el comissari de l’Any Fuster per part de la Generalitat Valenciana i comissari de l’exposició Joan Fuster en el seu temps.

Publicitat
Publicitat

Vida de Josep Pla és el títol provisional de l’estudi que ha preparat Xavier Pla, director de la Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona, previst de publicar per part de l’Editorial Destino al març del 2024. Organitza: Institució de les Lletres Catalanes, Fundació Josep Pla i Palau Robert

L’entrada és lliure fins completar l’aforament.