Imatge de "La Vuelta" 2021.
image_pdfimage_print

A partir del dissabte 26 d’agost i fins al diumenge 17 de setembre se celebrarà la 78a edició de la Volta Ciclista espanyola ciclista, un esdeveniment esportiu d’alt impacte mediàtic.

En aquesta edició, les quatre primeres etapes (dies 26, 27, 28 i 29 d’agost) transcorreran en diferents indrets de Catalunya. És per això que, per fer-nos visibles, l’Assemblea Nacional Catalana anima a assistir amb pancartes de l’11S, samarretes reivindicatives i estelades als punts per on passarà la Volta espanyola.

La primera etapa recorrerà els barris de e Barcelona i és on hi haurà un volum més alt de premsa nacional i internacional, per tant, l’Assemblea considera que serà una gran ocasió per fer veure al món que l’independentisme segueix més viu que mai.

Publicitat
Publicitat

A continuació us deixem el llistat dels municipis que configuren el recorregut de cada etapa. Per a més informació i els horaris de pas detallats, consulteu la pàgina web de La Vuelta:

ETAPA 1- BARCELONA (26/08/2023)

Port Olímpic – Barri del Parc i la Llacuna del Poblenou – Barri de Sant Martí de Provençals – Barri de la Dreta de l’Eixample – Avinguda de Maria Cristina – Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera – Barri del Poblenou – Barri del Clot – Barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample – Barri del Fort Pienc – Barri de Sant Martí – Barri de la Sagrada Família – Barri de la Nova Esquerra de l’Eixample.

ETAPA 2- MATARÓ > BARCELONA (27/08/2023)

Mataró – Montornès del Vallès – Palau-Solità i Plegamans – Matadepera – Manresa – Castellbell i Vilar – Sant Andreu de la Barca – Hospitalet de Llobregat – Argentona – Montmeló – Polinyà – Talamanca – Sant Salvador de Guardiola – Vacarisses – Molins de Rei – Barcelona – La Roca del Vallès – Parets del Vallès – Sabadell – Sant Fruitós de Bages – Marganell – Olesa de Montserrat – Sant Feliu de Llobregat.

ETAPA 3- SÚRIA > ARINSAL (28/08/2023)

Súria – Ogern – Organyà – Adrall – Andorra la Vella – La Massana – Cardona – Oliana – Els Hostalets de Tost – La Seu d’Urgell – Canillo – Arinsal – Solsona – Coll de Nargó – El Pla de Sant Tirs – Sant Julià de Lòria – Ordino.

ETAPA 4- ANDORRA LA VELLA > TARRAGONA (29/08/2023)

Andorra la Vella – El Pla de Sant Tirs – Coll de Nargó – Cabanabona – Alt de Belltall – Valls – Tarragona – Sant Julià de Lòria – Els Hostalets de Tost – Oliana – Guissona – Montblanc – La Secuita – La Seu d’Urgell Adrall – Organyà – Ponts – Tàrrega – Coll de Lilla – Constantí.