image_pdfimage_print

Esquerra Republicana sotmetrà a votació de la militància la seva posició final sobre una eventual investidura espanyola. Així ho ha proposat la direcció del partit al Consell Nacional aquest divendres al vespre.

De fet, Esquerra Republicana ja va activar un mecanisme de consulta per l’última investidura del president espanyol.

Assemblees territorials i diàleg intern

Publicitat
Publicitat

També, la direcció ha anunciat al Consell Nacional la convocatòria, passat l’estiu, d’assemblees territorials informatives per analitzar conjuntament amb la militància la situació política general i de l’organització després de les eleccions municipals i espanyoles per encarar el nou curs polític.

En paral·lel, Esquerra Republicana ha iniciat aquesta setmana un procés de diàleg intern, encarregat pel Consell Nacional després de les eleccions municipals, amb representació territorial i sectorial, per encarar les millores organitzatives i comunicatives per bastir els fonaments modernitzadors del partit amb els paràmetres propis del segle XXI.

Es tracta d’un procés de diàleg que ha de desgranar les claus per a la recuperació de la confiança majoritària de la ciutadania. El procés de diàleg intern s’allargarà fins a finals d’any per tal de poder plantejar les conclusions a principis del 2024.