image_pdfimage_print

Comunicat del Consell de la República

Malgrat els intents de l’unionisme de coaccionar l’acció de la institució republicana, legal i legítima, per continuar construint la República catalana, el Consell de la República vol comunicar el següent:

Reafirmem la intenció de continuar desplegant la campanya «Consum institucional» que promou una contractació pública basada en els valors republicans, en la defensa de la llengua i en l’ús de la Identitat Digital Republicana, i que ja s’utilitza en empreses del conjunt dels Països Catalans i a onze ajuntaments del Principat.

L’intent de coacció de Ciudadanos amb la pregunta plantejada al Parlament Europeu on demana que s’investigui la campanya ens dona més raó per a seguir-la implementant al conjunt del territori.

Publicitat
Publicitat

Indiquem, a més, que l’eurodiputat Jordi Cañas s’equivoca amb el nom de la campanya que pretén denunciar. En la pregunta plantejada a la Comissió Europea fa referència a una campanya anomenada ”Consum estratègic internacional”. Li fem saber que el nom correcte de la campanya és «Consum Institucional».

Més informació a www.consuminstitucional.cat.