Ens ajudeu a parlar català?

image_pdfimage_print

Un dels projectes de la CAL (Coordinadora d’Entitats per la Llengua) és el Xerrem Junts que promou la creació d’espais de trobada i comunicació de persones adultes en català.

A través d’aquesta iniciativa, persones que estan aprenent l’idioma es troben setmanalment amb persones voluntàries catalanoparlants per practicar la parla, immergint-se en el català mitjançant la conversa col·loquial.

La metodologia que seguim, creada per Jordi Esteban, director del projecte i membre del Secretariat Nacional de la CAL, són els quaderns XERREM. Aquests quaderns són el resultat d’anys de treball, experiència i investigació, amb l’objectiu d’oferir en un format pràctic un recurs imprescindible per fer la nostra llengua la llengua de tots i totes.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Ara, volen posar a l’abast de tothom a les llibreries aquests recursos experimentats per ajudar persones que volen entendre català i parlar-lo. Volen publicar XERREM. QUADERNS DE CONVERSA, quatre dossiers amb eines i recursos per posar a les mans de tothom l’oportunitat de fer créixer la llengua, oferint aprendre-la a qui encara no la coneix.

En aquest sentit, acaben d’engegar un projecte de micromecenatge a través de la plataforma TOTSUMA. Podreu trobar com col·laborar-hi a

TotSuma.cat/1963