http://www.elpunt.cat
image_pdfimage_print

En un comunicat, el partit independentista Reagrupament, considera que després de la “farsa perpetrada a la Mesa del Parlament pels cinc diputats Assumpta Escarp i Ferran Pedret del PSC, Carles Riera de la CUP i Alba Vergés i Ruben Wagensberg d’ERC, suspenent a la MHP Laura Borràs dels seus drets i deures parlamentaris, des de Reagrupament només podem donar-li el nostre suport”. Demanen a més, que Junts per Catalunya, candidatura de la qual formàven part, que trenqui el pacte de Govern i obligui a ERC a convocar noves eleccions o bé a que hagi de pactar amb el PSC i els Comuns per continuar governant l’autonomia de Catalunya.

Reagrupament considera que el millor per Catalunya és la Independència i, per tant, que cal aixecar la DUI. En el comunicat argumenten que si Junts vol liderar el camí cap a la Independència cal que faci un esforç i un sacrifici pel país i deixi de donar suport al govern autonòmic actual i es centri a preparar el proper embat electoral, afegint que “el poble català els recolzarà per haver demostrat que el més important és lluitar per la Independència i no per les engrunes que ens estan donant des de Madrid”.