Col·lectiu Maspons i Anglasell
Col·lectiu Maspons i Anglasell
image_pdfimage_print

La proposta de modificació de la Llei de Política Lingüística infringeix de manera flagrant els drets lingüístics reconeguts a la població catalana en el seu conjunt. És per aquest motiu que el Col·lectiu Maspons i Anglasell ha redactat el  manifest “Pel català a l’escola, rebutgem la proposició de modificació de la Llei de Política Lingüística”, i convida a juristes, professionals de l’ensenyament i d’altres àmbits i entitats representatives de la societat a adherir-s’hi. Les adhesions es poden enviar per correu electrònic a l’adreça: info@masponsianglasell.cat

 

FONTMés informació
COMPARTIR
Article anteriorConspiració contra Catalunya
Article següentSant Jordi gloriós, Catalunya i el món us necessiten
Col·lectiu Maspons i Anglasell. Aplec de juristes que compartim els valors i els principis bàsics del dret públic català, que tot i que s’han d’analitzar amb una adequada perspectiva històrica, són plenament vigents: llibertat, equitat, limitació i separació de poders, proscripció de l’abús, entre d’altres. Aquest principis han de poder ser incorporats en el disseny d’una nova administració, d’acord amb models que ja s’apliquen en d’altres indrets del món euro-occidental, però adequats i adaptats a la realitat catalana, i en base als principis que avui en dia exigeixen els ciutadans: democràcia, ètica, eficàcia, eficiència, transparència, justícia social.