Sant Jordi gloriós, Catalunya i el món us necessiten

Reproduïm l'article publicat a El 9Nou, ahir divendres 22 d'abril del 2022

image_pdfimage_print

Sant Jordi no és un invent com ens volen fer creure alguns mal informats. Sant Jordi va néixer a Lod, al costat de Tel Aviv, Palestina i actual Israel; allí està enterrat. Va morir al sud oest d’Antònia per ordre de l’emperador Dioclecià i per no voler abjurar del seu cristianisme. Hi ha testimonis del seu pas per aquelles terres, ho he comprovat perso- nalment. Va ser canonitzat per l’Església, però algun papa posterior el va fer saTht de tercera, que no sé què vol dir.

La llegenda del drac i la princesa és molt bonica, però és llegenda. La realitat és que és possiblement el sant que és patró de més països i per alguna cosa deu ser. Enguany ens interessen Rússia i Catalunya.

Sant Jordi gloriós, atureu la sanguinària mà de Putin i feu que deixi de massacrar Ucraïna i els ucraïnesos. Feu que deixi d’enviar els seus joves i innocents soldats a la mort.

Publicitat

Sant Jordi, patró de Catalunya, feu de la nostra pàtria un país de pau i benestar per a tothom. Feu que els nostres governants tinguin el coratge de plantar cara a l’Estat opressor i ens duguin ben aviat a l’anhelada independència.

Som gent de pau, celebrem el nostre patró amb roses d’amor i llibres de cultura. Visca Sant Jordi!