image_pdfimage_print

La Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea; l’Ambaixada d’Andorra a Bèlgica; el Centre Balears Europa, la conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana; l’Institut Valencià de Cultura; l’Espai Valencià a Bèlgica; el Municipi de l’Alguer; el Casal Català de Brussel·les, i el Casal del Conflent organitzen el proper 23 d’abril la celebració de la Diada de Sant Jordi a Brussel·les. La jornada, que tindrà lloc a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació, comptarà amb parades de roses i llibres d’autors catalans i belgues, música en directe, poesia i degustació de vermut.

La diada del 23 d’abril forma part d’un conjunt d’activitats organitzades un any més en el marc de la Setmana Cultural de Sant Jordi a Brussel·les, que té com a objectiu apropar i fomentar la cultura i la llengua catalana i reforçar els vincles culturals amb Bèlgica.

Dijous 21 d’abril

Publicitat
Publicitat
  • 19.30 h – Concert de Guillem Roma, músic osonenc de gran riquesa musical, personalitat i creativitat, que aproparà al públic belga els temes dels seus quatre àlbums OxitocinaNòmadesConnexions i Kiribati (Au Bassin – Quai aux Briques / Baksteenkaai, 74. Brussel·les).

Dissabte 23 d’abril

  • De 10 a 18 h – Celebració de la Diada de Sant Jordi a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació, amb parades de roses i de llibres d’autors catalans i belgues i música en directe (Rue de la Loi / Westraat, 227. Brussel·les).

 

  • A les 12 h – Vermutada, amb la col·laboració del local Sota Casa, d’Aarschot, i música en directe de Jazz Guitar Duo, duet de guitarra format per Daniel Casas i Samah El Biyar (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

  • A les 16 h – Lliurament dels premis del Concurs de relats curts de Sant Jordi (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

  • A les 17 h – Concert de l’algueresa Claudia Crabuzza, que el 2016 va publicar el seu primer disc en solitari, “Com un soldat”, reconegut amb el premi La Targa Tenco com el millor disc en dialecte i llengües minoritàries (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

Diumenge 24 d’abril

  • De 10 h a 12.30 h – Representació de jotes amb grups catalans, valencians i balears (Place Sainte-Croix / Heilig Kruisplein. Brussel·les).

 

  • 30 h – Kamishiabi. Teatre de paper amb el Casal del Conflent (GC De Maalbeek – Rue Général Leman / Generaal Lemanstraat, 118. Brussel·les).