image_pdfimage_print

Al Vendrell han buscat alternatives al tancament de caixers que deixa sense servei molta gent i afecta especialment la gent gran. El regidor Josep Maria Llasat, portaveu del grup municipal de Primàries el Vendrell va presentar una moció al ple de l’Ajuntament, que proposava incrementar la taxa per ocupació de la via pública als bancs que no atenguessin degudament la ciutadania.

La moció de Primàries Vendrell aprovada per unanimitat al ple del 26 de gener, està aconseguint que els bancs garanteixin una atenció digna a la gent gran ja que la pressió social ha donat els primers resultats, des d’aquest divendres Caixabank atén les persones grans de manera personal i en tot l’horari d’obertura de les oficines.

El regidor de Primàries el Vendrell s’ha mostrat molt satisfet de la rebuda que està tenint aquesta iniciativa, i espera que s’ampliï a més municipis, ja que són diversos els que s’estan plantejant apujar les taxes als bancs.

Publicitat
Publicitat