image_pdfimage_print

Primàries Catalunya celebra aquest dissabte un acte presencial en el marc de la seva Convenció nacional que s’està duent a terme de forma telemàtica. La trobada tindrà lloc al Casal Torreblanca de Sant Cugat del Vallès, de 10 a 14 hores.

L’acte comptarà amb quatre parts. En primer lloc s’explicarà el treball fet per la Coordinadora Nacional, així com el funcionament participatiu telemàtic de la Convenció i el calendari; a continuació un ponent exposarà la vivència en un procés de participació a Primàries, un moviment de base política i de concurrència a llistes obertes reals, explicant com va viure el procés de candidatures a les eleccions del 14F; a l’equador de l’acte es donarà la paraula als assistents per debatre sobre si Primàries ha d’entrar en qüestions de caire autonomista o senzillament ser fidel al seu objectiu i al mandat i resultat de les urnes d’octubre del 17, i alhora fer front a l’actitud dels partits polítics actuals encasellats en un continuisme autonomista de subjugació a la llei espanyola. Per últim, un membre de l’entorn de Primàries i del territori, farà una xerrada de com veu l’actual escenari polític i del futur de l’independentisme desacomplexat envers l’actualitat de la Catalunya sobirana.

Durant setmanes i abans de la votació final de les esmenes dels documents de la Convenció (document de Reglament i document de Política), tothom podrà seguir debatent i posant en comú les propostes programàtiques i de reglament a la web. Finalment, per a poder votar-hi les esmenes caldrà estar donat d’alta com a associat.

Podeu trobar tota la informació sobre la convenció nacional a  www.primariescat.cat/convencio

Publicitat
Publicitat