image_pdfimage_print

El Consell per la República ha superat els 100.000 registrats. A més a més:

Més de 26000 IDR, una eina de desconnexió:
Des que es va activar l’opció de sol·licitar la targeta d’Identitat Digital Republicana, a l’abril d’aquest any, ja se n’han demanant més de 26.000. A més, des de fa mesos hi ha empreses compromeses amb el país amb les que ja es pot usar la IDR per a relacionar-s’hi.

210 Consells Locals, la xarxa republicana al territori:
D’altra banda, la xifra total de Consells Locals també ha crescut fins als més de 210 constituïts arreu dels Països Catalans. Els Consells Locals, a part d’empoderar la ciutadania en una institució que es construeix de baix a dalt, a través dels seus actes i àgores, estan expandint l’estratègia política i de mobilització ciutadana del Consell, detallada al document #Preparem-Nos.

Publicitat
Publicitat

El Consell compta amb les delegacions a la Catalunya Nord i a les Illes Balears, recentment estrenada en un acte simbòlic al Palau dels Reis de Mallorca a Perpinyà i ja s’està treballant per constituir la delegació del País Valencià.

La lluita diplomàtica a l’exili no para de donar fruits, com l’èxit de fa uns dies a l’Alguer. A més, el Consell prepara una xarxa diplomàtica per enfortir la imatge de Catalunya i traçar els llaços corresponents de cara al fet que la República sigui reconeguda en l’àmbit internacional.