image_pdfimage_print

El banc independentista 11Onze està preparant la sortida de l’app amb els primers 5.000 comptes per a a particulars que s’hagin registrat com a membres a la seva web en l’apartat La Plaça. Un cop omplert el formulari, l’usuari rep un número per poder activar l’app d’11Onze quan estigui disponible i passa a la cua per ser un dels primers clients del banc. Està previst el llançament el proper 1 d’octubre.

11Onze, oficialment La Fed Management Ltd., és una empresa de tecnologies financeres que té previst oferir serveis bancaris. Fou creada l’any 2020 i té la seu a Luxemburg. Natàlia Cugueró n’és la directora general.

Una de les característiques del compte és que es podrà triar l’IBAN de diversos països europeus, lluny del control de l’estat espanyol. El president de l’entitat, James Sène, assegura que aquesta organització “té escrit que la integritat dels diners s’invertiran a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

3 COMENTARIS

  1. T’has oblidat de dir que el president del banc és un senegalès afincat a Barcelona que es diu James Sène. Molta confiança amb algú que té aquesta nacionalitat no en fa ni gota.
    Algú ho pot relacionar amb les famoses cartes nigerianes.

  2. T’has oblidat de dir que el president del banc és un senegalès afincat a Barcelona que es diu James Sène. Molta confiança no fa sabent que hi ha estafes de països africants com les famoses cartes nigerianes.

Comments are closed.