image_pdfimage_print

L’Assemblea, en un dossier enviat a la premsa, ha fet públics els punts claus i les instruccions per a l’Onze de Setembre d’enguany. A continuació reproduïm els més importants:

“L’objectiu principal d’aquest 11 de Setembre és activar el front ciutadà i popular per pressionar l’institucional, i transmetre que només lluitant aconseguirem la independència.
Idees clau de l’11 de Setembre del 2021
– Recuperar els carrers: La societat civil ha de tornar a prendre les regnes del procés independentista i, mitjançant la mobilització ciutadana i l’organització popular, empènyer els agents polítics i institucionals perquè continuïn avançant cap a la independència.
– Reivindicar el mandat de l’1-O: La societat civil organitzada va fer possible l’1-O i va ser la raó de la victòria. Una victòria que es va traduir en un mandat clar i vigent per fer la independència de Catalunya.
– Via unilateral: La societat civil ha de treballar per posar les bases de la via unilateral. Cal que estigui preparada per quan fracassi la via dialogada i/o hi hagi una sentència ferma internacional, per tal de guiar els partits i les institucions en aquest camí […]

La mobilització d’aquest 11 de Setembre serà centralitzada, a la ciutat de Barcelona. Es tractarà d’una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya: baixarem per Via Laietana, girarem pel passeig d’Isabel II i seguirem per l’avinguda Marquès de l’Argentera fins al parc de la Ciutadella (passeig dels Til·lers). És en aquest darrer punt on es durà a terme l’acte polític.

Publicitat
Publicitat

Horaris
Es recomanarà que els autocars estiguin aparcats a tot tardar a les 16 h. La ciutadania serà convocada a les 16.30 h a plaça Urquinaona, tot i que s’intentarà repartir la gent al llarg
del carrer Pau Claris.
A les 17.14 h començarà a caminar la manifestació en direcció al Parlament. La previsió és que a les 18.30 h la capçalera hagi arribat al parc de la Ciutadella i pugui començar l’acte
polític, que durarà una hora aproximadament.
Directe a YouTube
Tant la manifestació com l’acte polític posterior seran retransmesos en directe pel canal de YouTube de l’Assemblea. […]”