image_pdfimage_print

Reproduïm el comunicat que ha emès Clara Ponsatí:

“Arran de l’inici del curs polític, vull comunicar la següent informació amb relació a la meva implicació amb el Consell per la República:

– Que no participo en les deliberacions del Consell ni estic implicada en cap de les decisions i tasques del seu govern des del 23 de desembre de 2020.

Publicitat
Publicitat

– Que vaig renunciar a participar activament dins del govern del Consell en constatar que la meva implicació no contribuïa a deslligar-lo de les lògiques electoraIs ni, més endavant, de les discussions sobre la formació i la coalició de govern de la Generalitat.

– Que lamento que un instrument com el Consell, que podria ser útil per reprendre la via cap a la independència i fer efectiu el mandat del 1r d’Octubre, operi supeditat a les dinàmiques de la política i el govern autonòmics.

– Que vaig posposar l’anunci públic d’aquesta decisió a l’espera que el Consell entrés en una nova etapa després de les eleccions a l’Assemblea de Representants, però davant dels reiterats retards en aquesta convocatoria, ara prevista per finals d’octubre, crec que tinc el deure d’informar sobre aquesta situació als membres del Consell i a altres persones interessades.

Brusseles, 31 d’agost de 2021.”