image_pdfimage_print

L’esport català s’han mantingut fort en la defensa de la seva visió participativa. En el cas del RDC Espanyol, la majoria de penyes han tingut clar que “els uneix un club de llarga trajectòria” i que “estan per sobre de qualsevol proposta política, vingui d’on vingui”.

Tanmateix, segons s’ha pogut consultar entre diversos membres penyistes l’anunci de la creació d’una “Oficina de l’Espanyol” no ha agradat gens. S’espera poder-ho parlar, han matisat, després que amb tot l’episodi covid, l’activitat social ha baixat molt. “Crea confusió”, diuen.

L’antic portaveu polític Toni Cantó aspira a lidera una “Oficina de l’Espanyol” des de Madrid, en unes funcions que s’albiren duplicades i que no s’entenen, com molts opinadors ja han deixat palès. Ara, igualment s’hi afegeix la confusió que pot crear amb l’activitat social i esportiva del club esportiu català RCD Espanyol, tenint en compte que pot afectar la seva imatge.

Publicitat
Publicitat

La contestació al polític valencià també s’ha prodigat entre els seus més pròxims. El seu fill Lucas Cantó no entén ni comparteix en res el tipus de plantejament del seu pare i ho fa públicament des de les xarxes socials, amb un estil propi.

Segurament, apunten els qui el coneixen, tot plegat forma part d’una provocació més, sense cap raó sòlida, la qual té moltes ramificacions, sobretot si l’animadversió de l’actor és prou coneguda contra el FC Barcelona, a través de càustiques declaracions.