Na Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana
image_pdfimage_print

Els procediments penals pels talls d’autopistes i carreteres de la tardor de 2019 sumen 300 persones investigades (197 als jutjats de Figueres, 52 als de Girona, 42 als d’Amposta i 25 als de Tortosa). Fruit de la seva coordinació neix la convocatòria d’acte polític d’aquest dissabte que ha comptat amb la col·laboració de les entitats Alerta Solidària, CDR, Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana.

Per tal de poder cobrir l’esdeveniment hem disposat d’una zona reservada per a mitjans de comunicació, a tocar de l’escenari, que se situarà a la part de dalt de la rambla de Figueres. Per donar compliment a les mesures sanitàries vigents, de control d’aforament, cal que ens feu arribar la vostra confirmació per tal de poder-vos reservar plaça i accés a la zona de l’escenari. Per fer-ho us heu de posar en contacte amb: Ferran, 660 836 849 (Assemblea Alt Empordà).

Us adjuntem el cartell de l’acte, on hi consten les persones que hi intervindran:

Publicitat
Publicitat