fira de la terra
Imatge de la Fira de la Terra de 2011, a Barcelona, Arc de Triomf. Foto: Luís Camargo
image_pdfimage_print

A causa de la pandèmia que arrosseguem des de fa més d’un any i com que ho hi ha la possibilitat de poder fer aplecs massius de persones, l’associació Dia de la Terra ha decidit enguany tornar a organitzar la celebració del Dia de la Terra el 22 d’abril i fer-ho de forma virtual, per internet, a través dels canals de YouTube, Facebook i Instagram; en lloc de la tradicional fira al carrer de les edicions anteriors.

L’associació Dia de la Terra convida a compartir els següents esdeveniments i activitats.

  • Projecció del documental en exclusiva, de The story of plastic-La història del plàstic, amb un posterior debat el dia 22 d’Abril, el Dia de la Terra. Podeu veure el tràiler ací. L’associació considera que avui, més que mai, és fonamental garantir que s’escolti la veu dels activistes i la informació silenciada per a fer front a les grans petrolieres i les empreses que perpetuen la crisi del plàstic. I afegeixen que les històries i el cinema tenen aquesta capacitat de salvar les divisions i unir-nos com a part d’una cosa més gran que nosaltres per a connectar-nos i crear empatia en temps difícils. El documental La història del plàstic mostra una mirada radical de la crisi provocada per la contaminació plàstica de la humanitat i l’efecte mundial que té sobre l’estat del nostre planeta i les persones que l’habiten, alhora que és també una eina per a fomentar la connexió, iniciar el diàleg i generar acció. Per a formalitzar la participació en l’esdeveniment cal confirmar la participació a través d’aquest formulari.
  • Presentació de Som Terra (38)-revista del Dia de la Terra. El mateix dia 22 d’abril, a les 12 hores del migdia, a través del canal de YouTube de l’associació Dia de la Terra.
  • Projecció de Earth Days: The Seeds of a Revolution Els Dies de la Terra: les Llavors d’una revolució (subtitulada). Podeu veure el tràiler aquí (en versió original anglès). També el dia 22 d’abril, a les 10 del vespre en el canal de YouTube del Dia de la Terra. El film va ser estrenat fa 10 anys, en una sessió organitzada per l’associació Dia de la Terra, a l’auditori de La Pedrera.

Finalment, el diumenge 25 d’abril, al llarg de tot el dia, es farà la Fira pel Dia de la Terra virtual a través del canal de YouTube del Dia de la Terra.

Publicitat
Publicitat