image_pdfimage_print

Els grups parlamentaris de la CUP, ERC i Junts comencen les trobades per establir el marc que freni els discursos d’odi de l’extrema dreta al Parlament.

Una trobada inicial entre els grups, independent de les reunions bilaterals de negociació, dóna el tret de sortida a l’’acció antifeixista dins el Parlament. L’’objectiu d’aquest espai multilateral és trobar els consensos de les majories parlamentàries per materialitzar el cordó antifeixista i frenar els discursos d’’odi des de la cambra parlamentària.

 En aquesta primera trobada, els grups participants han trobat necessari que aquest acord es treballi al marge de les negociacions per conformar govern, refusant interessos partidistes i donat que no hi ha hagut cap dubte de la prioritat, necessitat i urgència que els tres grups donen a l’’acció antifeixista dins l’activitat parlamentària.

El PSC, tot i estar convocat a la reunió, no hi ha assistit i ha detallat les seves propostes a la premsa. Segons va informar ahir en un comunicat ERC, els tres grups esperen comptar amb la seva presència i les seves propostes en futures trobades.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Durant els propers dies es consensuaran les propostes concretes, encaminades a ser vinculants per a tota la cambra, i s’’ampliarà l’espai de treball amb les organitzacions de referència als moviments socials.