image_pdfimage_print

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) planteja a la militància presentar-se a les properes eleccions conjuntament amb Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya. L’Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència considera que les properes eleccions han d’en configurar-se com unes eleccions en què l’independentisme defineixi clarament el full de ruta cap a la Independència.

Per aquest motiu s’ha decidit sotmetre a la decisió dels adherits la possibilitat de presentar-se a les properes eleccions conjuntament amb Demòcrates de Catalunya (DC) i Junts per Catalunya (JxCat), amb la possibilitat d’ocupar un lloc a la llista per la circumscripció de Barcelona.

SI considera que el programa electoral i l’ideari pel qual neix Solidaritat Catalana per la Independència el 2010 és incorporat al programa electoral de JxCat i que això fa replantejar l’estratègia amb la qual s’encaraven les properes eleccions nacionals del 14F.

Publicitat
Publicitat

Se sotmet a referèndum intern la següent pregunta:

Creus que Solidaritat per la Independència s’ha d’incorporar a l’acord polític signat entre Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya sota el títol “Lleials a l’1 O! Activar la Declaració d’Independència de 2017”?

La votació tindrà lloc entre els dies 30 i 31 de desembre de 2020 (ambdós inclosos) i serà sotmesa als adherits i adherides, simpatitzants i integrants de la llista aprovada en primàries de Solidaritat. L’acord es considerarà ratificat si el nombre de vots afirmatius supera els negatius.