Solidaritat Catalana per la Independència (SI) planteja a la militància presentar-se a les properes eleccions conjuntament amb Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya. L’Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència considera que les properes eleccions han d’en configurar-se com unes eleccions en què l’independentisme defineixi clarament el full de ruta cap a la Independència.

Per aquest motiu s’ha decidit sotmetre a la decisió dels adherits la possibilitat de presentar-se a les properes eleccions conjuntament amb Demòcrates de Catalunya (DC) i Junts per Catalunya (JxCat), amb la possibilitat d’ocupar un lloc a la llista per la circumscripció de Barcelona.

SI considera que el programa electoral i l’ideari pel qual neix Solidaritat Catalana per la Independència el 2010 és incorporat al programa electoral de JxCat i que això fa replantejar l’estratègia amb la qual s’encaraven les properes eleccions nacionals del 14F.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Se sotmet a referèndum intern la següent pregunta:

Creus que Solidaritat per la Independència s’ha d’incorporar a l’acord polític signat entre Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya sota el títol “Lleials a l’1 O! Activar la Declaració d’Independència de 2017”?

La votació tindrà lloc entre els dies 30 i 31 de desembre de 2020 (ambdós inclosos) i serà sotmesa als adherits i adherides, simpatitzants i integrants de la llista aprovada en primàries de Solidaritat. L’acord es considerarà ratificat si el nombre de vots afirmatius supera els negatius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here