image_pdfimage_print

Els adherits i simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència han escollit les 68 persones, que suposaran la majoria absoluta del Parlament de Catalunya si esdevenen diputats, i que no dubtaran a aixecar la suspensió de la Declaració Unilateral d’Independència i a trencar unilateralment amb l’Estat espanyol mitjançant l’exercici del control del territori i les institucions del país, d’acord amb el mandat sorgit de les urnes el 1r d’octubre de 2017.

La Comissió Rectora, que ha vetllat per la correcta celebració d’aquesta votació, fa pública la llista amb els candidats/es i les seves posicions un cop finalitzat el període de votació, fetes les avaluacions pertinents i transcorregut el termini per si algun candidat/a volia presentar recurs.

Els resultats per circumscripcions electorals han estat els següents en les tres primeres posicions:

Publicitat
Publicitat

BARCELONA: Roger San Millàn, Josep Enric Folch, Uriel Bertran

GIRONA: Lluís Solano, Andreu Garriga, Francesc Xavier Masia

LLEIDA/PIRINEUS: Juan Bautista Martín, Ramon Agulló, Joan Francesc Vich

TARRAGONA/TERRES DE L’EBRE: Josep Gonzàlez, Teresa Maria Grau, Imma Serrano

 

NOTA:
L’ordre definitiu es pot alterar seguint criteris de paritat.