image_pdfimage_print

Avui Antoni Castellà, diputat i portaveu demòcrata ha comparegut en roda de premsa, juntament amb Titon Lailla i Eduardo Reyes, en resposta al comunicat d’ERC fet públic ahir diumenge 6 de desembre.

En aquest sentit, Castellà ha assenyalat que “[Demòcrates de Catalunya] som una incomoditat profunda per la direcció d’ERC perquè defensem la via unilateral, l’1-O i que és un greu error col·laborar amb l’Estat. I per això han construït una gran mentida, de guerra bruta. No és de rebut per ningú. No ens mourem de complir amb el mandat de l’1-O”.

En relació a l’incompliment dels compromisos d’ERC i la demanda de que els diputats demòcrates abandonin el grup parlamentari ha assenyalat que “El Grup Republicà va néixer amb l’objectiu d’afiançar un Estat independent (signat el 2017). L’actual direcció d’ERC ha decidit marxar d’aquest objectiu, nosaltres no. Malgrat això no son el nostre adversari. Per coherència política, si volen que marxin ells”.

Publicitat
Publicitat

Finalment, Castellà ha afegit “per més guerra bruta o coaccions, el nostre compromís és amb la ciutadania que va defensar les urnes l’1-O amb el seu cos. Mantenint-nos lleials al Primer d’Octubre, per la via unilateral serem un Estat independent”.

Podeu veure la roda de premsa íntegra en aquest enllaç: https://youtu.be/nb9usJfTqLY

1 COMENTARI

  1. “de que” és una castellanada.
    “son” del verb ésser porta accent.

    Si us plau, reviseu el text perquè està ple d’incorreccions.

Comments are closed.