image_pdfimage_print

Les sòcies i socis de l’Assemblea són cridats a votar telemàticament en aquesta consulta interna per ratificar les propostes acordades pel Secretariat Nacional respecte l’estratègia d’incidència política que ha de dur a terme l’entitat cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021. La consulta començà dilluns, i es tancarà aquest dijous, 26 de novembre, a les 20 h.

El proppassat 25 d’octubre, el Secretariat Nacional de l’Assemblea va aprovar el “Posicionament d’incidència política davant les eleccions al Parlament de Catalunya del febrer de 2021”. Aquest posicionament va ser complementat amb l’aprovació, el 14 de novembre, del “Decàleg de principis d’acció política institucional”.

L’objectiu d’aquesta proposta és que l’Assemblea tingui una incidència real per fer avançar les institucions i el país cap a la independència. És l’eina que permetrà a l’Assemblea fiscalitzar i comparar els programes, declaracions i accions dels partits que es presenten a les eleccions en cadascun dels tres períodes següents: 1) A la precampanya i la campanya electoral, 2) Després de les eleccions i fins a la formació del Govern, 3) Un cop constituït el Govern.

Publicitat
Publicitat

Les sòcies i els socis de l’Assemblea hauran de ratificar els 15 punts del posicionament d’incidència política i els 10 principis del decàleg, per la qual cosa hi ha un total de 25 punts sotmesos a votació.