image_pdfimage_print

L’Assemblea convoca aquest divendres una marxa de cotxes fins a Lledoners, seguit d’un acte polític a Manresa, per denunciar la repressió i la persecució que pateix l’independentisme per part de l’Estat espanyol. Aquesta setmana farà un any de la sentència del judici de l’1-O i tres anys de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Concretament, avui 14 d’octubre fa un any de la sentència del judici de l’1-O i el divendres 16, tres anys de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que coincideix també amb l’any de presó del madrileny Dani Gallardo. Per aquest motiu, l’Assemblea organitzarà una mobilització per recordar uns fets tremendament injustos, antidemocràtics i que atempten contra els drets fonamentals.

Aquest divendres a la tarda, el punt de trobada serà a Lledoners entre les 18 h i les 19 h, on es donarà una volta a la presó. Tot seguit, a les 19.30 h es farà l’acte polític central a Manresa, en un espai que es comunicarà aviat.

Publicitat
Publicitat

Per arribar-hi, es faran unes columnes de vehicles que sortiran dels següents punts del territori: Aldea, Barcelona, La Jonquera, Lleida, Puigcerdà, Tremp i Vic. Tothom que hi vulgui participar s’hi podrà afegir des del punt més proper a aquestes columnes.