image_pdfimage_print

El divendres 9 d’octubre arriben a Barcelona el rei Felip VI i el president Pedro Sánchez. L’Estat espanyol envia els seus màxims representats de visita a Catalunya enmig d’una nova espiral de repressió, vulneració de drets fonamentals, injustícia i ús antidemocràtic dels tribunals.

Per aquest dijous 8 d’octubre, l’ANC ha convocat concentracions davant els ajuntaments d’arreu del país per fer una crema popular de fotos del rei. Cal recordar que el Tribunal Europeu de Drets Humans té sentenciat que aquesta acció és legal i s’empara dins la llibertat d’expressió, deixant en evidència les resolucions de la justícia espanyola.

Les concentracions de dijous seran el preludi a la mobilització que tindrà lloc divendres a Barcelona per rebre el rei i el president espanyols. Properament es detallarà més informació al respecte.

Publicitat
Publicitat