image_pdfimage_print

Els consellers d’Educació, Josep Bargalló, i Salut, Alba Vergés, han participat aquest matí al Ple del Consejo Interterritorial de Salud, que s’ha celebrat conjuntament amb la Conferencia Sectorial de Educación.

La trobada ha servit per repassar l’inici de curs escolar, les mesures preses a tots els territoris i el funcionament dels protocols que s’ha preparat. Per part del ministeri, s’ha anunciat la flexibilització normativa per tal que cada autoritat educativa pugui adaptar el currículum, degut als efectes que va tenir la Covid-19 en el confinament dels centres educatius durant sis mesos. Així mateix, també s’ha analitzat la situació de la pandèmia en la Formació Professional, pel que fa a les pràctiques externes.

Durant les seves intervencions, els consellers Bargalló i Vergés han tornat a demanar a l’Estat una solució per facilitar la conciliació de les famílies amb infants confinats, tal com s’està demanant de forma reiterada des del Govern de la Generalitat. Aquesta petició no ha obtingut resposta per part dels ministres, en una mostra més del que pot i el que no pot fer una autonomia per als seus ciutadans.

Publicitat
Publicitat