image_pdfimage_print

El film Tommaso s’estrena aquest divendres, 25 de setembre, en versió original (anglès i italià) subtitulada en català  amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Abel Ferrara dirigeix aquest drama interpretat per Willem Dafoe, Cristina Chiriac, Anna Ferrara, Stella Mastrantonio, Lorenzo Piazzoni, Alessandro Prato i Alessandra Scarci.

Aquesta és la història de Tommaso, un artista nord-americà que viu a Roma, amb la seva dona Nikki i la seva filla DeeDee. Després d’un passat marcat per les drogues porta una existència endreçada: escriu guions, fa meditació, participa a les reunions d’alcohòlics anònims, aprèn italià i fa classes de teatre. La seva gelosia combinada amb una perillosa imaginació li fan confondre realitat amb fantasia.

Publicitat

Tommaso es va estrenar el 2019 a la secció oficial del Festival de Cannes i va participar també a la secció oficial del Festival de Sevilla.

Capricci Cine distribueix aquest film que es podrà veure a:

Cinemes Girona (Barcelona) VOSC
Zumzeig Cinema (Barcelona) VOSC
Screenbox Funatic (Lleida) VOSC

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.