Acte commemoratiu a Heribert Barrera de Reagrupament amb la presència del President Torra | Reagrupament
Acte commemoratiu a Heribert Barrera de Reagrupament amb la presència del President Torra | Reagrupament
image_pdfimage_print

Reagrupament Independentista ha fet saber avui que no renovarà el conveni de col·laboració amb el PdeCat. D’aquesta manera es trenca una entesa que es va iniciar el mes de novembre del 2013, quan el llavors President de Reagrupament, Joan Carretero, i el màxim responsable de CDC, Artur Mas, van signar un conveni de col·laboració. Aquest es va renovar el maig del 2017, per part de la llavors màxima dirigent del PdeCAT, Marta Pascal i el recentment escollit president de Reagrupament, Josep Sort.

Les raons del desistiment del conveni per part de Reagrupament, tenen a veure amb l’actitud de la direcció del Pdecat envers el President Puigdemont i els presos polítics i amb l’oportunitat que representa el nou projecte de Junts x Catalunya. Reagrupament sempre havia defensat que el President Puigdemont prengués la iniciativa en la vertebració d’un partit clarament compromès amb la unilateralitat, la transversalitat i la lluita contra la corrupció, i considera que ara és el moment de reforçar el nou partit, de manera que ha encoratjat als seus centenars d’associats que també s’hi integrin.

Reagrupament fa una crida als militants del PdeCat perquè també s’integrin a JxCAT, per tal de bastir un partit fort i capaç de vèncer en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat