Continuem la lluita, al teu costat, Laura Borràs

image_pdfimage_print

El govern espanyol sempre ens ha vist com una colònia, i des de sempre ha intentat suprimir-nos la llengua, les institucions i la cultura catalana, perquè sense parla, sense història, no existeix nació i així elimines els anhels de llibertat dels ciutadans. És per això que tot atac a qualsevol partit o entitat independentista, és pensat per anar desmoralitzant-nos, per això tenim presos polítics i un president a l’exili.

És la tàctica dels jutges patriòtics espanyols (recordem, 1978, el poder judicial: intocable). La Judicatura segueix sense canviar des dels temps del dictador i resulta que els jutges, en qualsevol país, són el poder més conservador; doncs, els espanyols com hereus del franquisme, segueixen igual que el 1975. Són ells, amb l’ajut d’una Guàrdia Civil, i inventant-se proves falses, els encarregats de desmuntar i suprimir el moviment independentista català.

I ara ataquen la diputada Laura Borràs. Crec personalment que hi ha una persecució política contra la diputada Laura Borràs, portaveu de Junts per Catalunya al Congrés de diputats de Madrid. I ho vull dir perquè, a més de coincidir amb ella per voler la República Catalana, jo sóc militant de la Cup i em sento amb la necessitat moral de fer aquest escrit per donar-li el meu suport.

Publicitat

La defenso perquè tot el procés ha estat ple d’irregularitats i vulneració de drets, d’atropellament i indefensió jurídica. Demanar 15 anys de presó quan els Mossos, la nostra policia, varen veure que no hi havia cap irregularitat. Però, els llangardaixos verds, que miren entre les pedres i fan guàrdia civil de tot, han trobat coses tan cavernícoles com ells.

Posar algú a la presó, per independentista, que és mare, esposa, filla… neguiteja a una família i ens neguiteja a tots, però, sabem que no hi ha res a fer amb la justícia espanyola. Sols podem plantar cara i esperar una sentència de presó?

Els Mossos fan un informe que diu que no hi ha fets delictius i la jutgessa se’n va a la Guàrdia Civil i aquesta, inventant-se el que li dona la gana, imputa quatre delictes a la Laura. Penso que ella ha de seguir endavant i no plegar, perquè és el que volen els de Castella; hi ha informes policials i administratius que diuen que no hi ha cap delicte, i si no hi ha delicte no ha de dimitir de res, perquè dones la raó als repressors. La Laura es deu als seus votants, no a una judicatura amb arrels franquistes.

L’Estat espanyol és repressor. El Suprem és parcial i injust. La Guàrdia Civil s’inventa les acusacions (clavegueres de l’Estat). Ho fan perquè la Laura s’aparti de la política. No es pot donar ni un bri d’aire a la persecució de l’Estat contra l’independentisme.

I per acabar, recordar que tots estem a la reixeta de la justícia espanyola, es demanen set anys de presó per a nou CDR per haver posat unes barricades a la sortida de la presó de Lledoners, en protesta pel trasllat dels nostres presos a Madrid. Siguis Laura Borràs o un CDR, si ets català o catalana, et poden jutjar per defensar la teva terra, la teva llengua, la teva nació!