image_pdfimage_print

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència obre de nou l’espai web ‘Jo Pregunto’. En aquesta ocasió, la iniciativa per donar la veu a la ciutadania permetrà interpel·lar el conseller d’Interior, Miquel Buch. El termini per formular preguntes s’ha obert aquest dimarts passat a les 9 hores i finalitzarà avui dimecres a les 15 hores. La roda de respostes s’oferirà en streaming al web de participa.gencat.cat el divendres 12 de juny.

Després de l’èxit de participació de la primera edició del ‘Jo pregunto’, amb 341 propostes ciutadanes per a la consellera de Salut, Alba Vergés, s’inicia una nova ronda de preguntes obertes sobre aspectes relacionats amb la COVID-19 que respondrà el conseller Buch. Cada participant podrà registrar les seves qüestions al web i votar per les d’altres usuaris. D’aquesta manera, es pot identificar millor quines són les qüestions que generen més dubtes sobre la COVID-19.

El projecte ‘Jo Pregunto’, es va presentar per primer cop el 15 de maig i té com a objectius principals incentivar la interlocució directa de la ciutadania amb el Govern i incrementar la transparència i el retiment de comptes a la societat. Aquest nou espai s’està perfilant com una eina de comunicació bidireccional entre ciutadania i Govern que permet a l’executiu identificar de primera mà els aspectes que no s’han abordat anteriorment en altres canals d’informació, i contribueix a donar una millor resposta.

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

  1. Bones
    M’agradaria saber perque a la carretera hi ha tots els controls del món i avui al tren ha sortit de lleida amb 150 personas la meitad de les quals anaven a platja a passar el dia.
    No vec cap lògica amb aquest tipus de confinament.

Comments are closed.