Zona de Baixes Emissions

Postals de Barcelona en temps de pandèmia

Ronda de Dalt al seu pas per Esplugues, mirant al sud des del pont del carrer St. Mateu. 22 de març.
image_pdfimage_print

L’estat d’alarma imposat fa tres setmanes pel govern espanyol, incloïa, entre altres mesures, un confinament parcial i la restricció de la mobilitat. Més tou inicialment i després més sever, aquest decret ha buidat les ciutats de Catalunya. Si bé el confinament no és total, que els carrers s’han buidat és evident, especialment a les tardes i els caps de setmana, especialment els últims dies. Això ha deixat paisatges sovint deserts, la mobilitat s’ha reduït, només a Barcelona, en gairebé 1,5 milions de desplaçaments diaris i, en conseqüència, han minvat dràsticament la sinistralitat en el trànsit i les emissions de gasos contaminants.