La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en la presentació de la manifestació de la Diada Nacional | ANC
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en la presentació de la manifestació de la Diada Nacional | ANC
image_pdfimage_print

A través de les xarxes socials la principal entitat independentista del país, liderada per Elisenda Paluzie, ha demanat al govern de Quim Torra que actuï com un estat, tal com va fer davant els atemptats de l’any 2017, i que apliqui les mesures necessàries per controlar la propagació del coronavirus i per evitar el col·lapse del sistema sanitari català.

L’ANC crida a respondre amb valentia pel bé de tothom i utilitza el hashtag que ha esdevingut viral les darreres hores #TanquemCatalunya, en el qual abunden els missatges que fan una crida a tancar el país per protegir-lo d’Espanya i en especial de la seva capital, Madrid, la qual acumula la major part dels infectats pel coronavirus.