Nova Executiva de SI juntament amb els convidats al IV Congrés Nacional
Nova Executiva de SI juntament amb els convidats al IV Congrés Nacional | SI
image_pdfimage_print

L‘Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha considerat oportú elaborar un Full de Ruta el qual ha sotmès a les seves bases, per a la seva ratificació en Assemblea Nacional el dissabte 22 de febrer.

Amb aquest Full de Ruta es pretén culminar l’objectiu pel qual es va fundar SI: assolir la independència.

“El nostre camí irrenunciable és la unilateralitat: és a dir, saber que només nosaltres, el poble català, i les seves institucions, tenim el dret, la capacitat i el poder per fer la independència”.

Des de SI es vol concretar una opció política potent, que no permeti més endarreriments i que reivindiqui, d’una manera real i no pas retòrica, la victòria en el referèndum d’autodeterminació del Primer d’Octubre de 2017.

SI es presentarà a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, en solitari o en coalició amb aquells qui subscriguin el Full de Ruta plantejat, mitjançant un procés de primàries, amb l’objectiu de fer efectiva la proclamació de la República Catalana, inicialment a través de la conformació d’un govern de concentració nacional amb totes les forces que hi donin suport. En qualsevol altre cas, els electes de SI votaran en contra de qualsevol candidat a la presidència, sigui quin sigui el seu ideari polític.

2020_02_05_full_de_ruta_solidaritat_catalana_per_la_independencia