image_pdfimage_print

Interpretant el sentiment majoritari del poble català, així de clar ha estat el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, en la seva darrera carta des de la presó de Lledoners.

Denuncia l’estratègia de divisió que persegueix la repressió de l’Estat, cosa que fa “inajornable una estratègia compartida de país, tant valenta com inclusiva“. Demana, així mateix que no es generin frustracions que duguin a la desorientació permanent i remarca clarament que “el problema no són les eleccions, sinó la falta de sentit d’estat i la lluita partidista“.

Considera imprescindible el retorn de la generositat per poder tornar a avançar, i proclama que “la ciutadania d’aquest país es mereix coherència i altura de mires“.

Publicitat
Publicitat

Repeteix també que des d’Òmnium es continuarà pressionant per a la resolució democràtica del conflicte i repeteix que rebutja “l’indult i qualsevol mesura o xantatge, per molt que pretengui condicionar un permís, que impliqui renunciar a la lluita per l’autodeterminació mitjançant l’exercici de drets fonamentals”.