image_pdfimage_print

La patronal Anem x Feina, recentment presentada en societat (vegeu notícia en aquest mateix mitjà), va emetre ahir un comunicat en què contrastava la sentència del Tribunal de Justícia de l’Unió Europea (TJUE) confirmant la immunitat d’Oriol Junqueras com a diputat electe al Parlament Europeu i, d’altra banda, la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que inhabilita el MHP Quim Torra per no anar contra la llibertat d’expressió que a tots ens empara.

Segons Anem x Feina aquestes dues sentències demostren ben bé que a la Unió Europea la justícia funciona així com l’estat de dret i la democràcia, mentre que a Espanya la justícia no funciona i mostra que la democràcia espanyola està a l’alçada de la de Turquia.

Així mateix reclama que el Parlament de Catalunya lluiti sense embuts per defensar els seus drets com a seu representativa de la legitimitat popular del país, i pels drets dels ciutadans als quals representa per assolir les imprescindibles quotes d’autogovern que han de permetre als catalans de viure en una societat més lliure, justa, pròspera i democràtica.

Publicitat
Publicitat

A continuació podeu veure el comunicat sencer:

2019-12-19 AxF - Posicionament Sentències Junqueres i Torra