L’aixopluc de la ignomínia

image_pdfimage_print

¿És normal aixoplugar-nos després d’uns quants anys de procés i molts anys de lluita? Després que la majoria del poble català votéssim en un referèndum legal el 1r d’octubre i guanyéssim la DUI? Després del cop d’estat feixista del 155? De la presó i l’exili d’activistes i part del nostre govern amb el M.H. president Puigdemont al davant? Després de tombar botiflers i espanyols del 155 amb l’aclaparadora victòria a les urnes? De les il·legals eleccions pretesament autonòmiques del feixista Rajoy el 21D? D’una sentència prevaricadora venjativa i política per part del TSJE i una fiscalia doblegada als interessos de l’estat colonial?

Seguim ocupats amb forces d’ocupació, els mossos arraconats i els sipais de la BRIMO ocupant lloc preferent en la brutal repressió contra el poble, per escarni del major Trapero i l’honorable conseller d’interior Quim Forn. Hem vist la victòria aclaparadora del M.H. president Puigdemont, el vicepresident Junqueres i el conseller Comin a les eleccions europees. I com escandalosament l’estat borbònic, despòticament, s’ha carregat la democràcia impedint per la força de l’extorsió i l’amenaça que els nostres electes puguin recollir llurs actes de diputats. Amb tot, encara roman l’esperança que la justícia europea farà retrocedir i pagar la injustícia espanyola i donarà la raó a la democràcia i fent palès allò que milions de ciutadans catalans i europeus han votat.

Recordem i no oblidem, que el poble català —en referèndum legal—, l’1-O va decidir autodeterminar-se, fent valdre la DUI en forma de República per majoria de més del 56% de vots (més de tres milions de vots, set-cents mil dels quals, robats de les urnes violentament pels piolins).

Publicitat

Doncs bé, després de tot això, ara ens trobem amb uns polítics enquadrats a ERC i un sector al PDeCAT, que de forma mesquina i tergiversant els vots del poble volen pactar amb el corrupte 155 del PSOE una investidura per l’estat colonial i dèspota a canvi de privilegis per a ells, i volen que els catalans oblidem l’1-O i la DUI votada, fem passar els presos pel perdó de l’amnistia i per tant reconeixent implícitament la figura del borbó que seria qui rubricaria la gràcia, a canvi d’unes poques engrunes autonòmiques, i pagar-nos un deute que ja ens deuen per llei.

Ens volen fer creure al poble la pantomima del govern de progrés d’esquerres. El PSOE és tan feixista i blanquejador de VOX com C’s o PP, són el mateix; els Comuns, els arribistes ximplets útils necessaris per donar un toc de color a l’eixam de corruptes i fatxes de l’Estat.

Paraules grotesques de dirigents autonomistes com Tardà, Sol, Bonveí, Aragonès, etc., carregant-se l’exili i la figura del president Puigdemont (progressista i d’esquerres de veritat, molt més que arlequins com Iceta, Colau o neoliberals despòtics com Aragonès i la seva llei econòmica), pretenent destruir el Consell Nacional per la República, menystenint el M.H. president Torra, relegant-lo de les negociacions amb Madrid. Quan és l’única autoritat moral per negociar els termes de la DUI votada amb el govern d’Espanya.

El proper 19 de desembre, el Tribunal de Justícia de Luxemburg, dictarà sentència per la immunitat parlamentària dels electes president Puigdemont, conseller Comin i vicepresident Junqueres. Si com tothom espera la sentència és favorable a llur immunitat. Tothom hauria de sortir al carrer i recuperar-los per al poble, les repercussions a escala internacional seran la caiguda del primer tros del mur que ens impedeix el desenvolupament de la nostra República, una victòria moral i política contra l’Íbex i el règim del 78, tan potent que haurà de ser el cop definitiu a l’estat colonial i a l’autonomisme submís en què arribistes autonomistes ens volien portar.

Només la força del poble farà tornar el president Puigdemont de l’exili i reeixir amb ell la llibertat de tots els presos, la fi de la repressió i l’anhelada consolidació de la República Catalana.

Fem del 19 de desembre un nou 1-O i reivindiquem la nostra dignitat com a poble.

Donec perfìciam.