Moment de la reunió del Comitè Executiu a Monistrol de Calders | AMI
Moment de la reunió del Comitè Executiu a Monistrol de Calders | AMI
image_pdfimage_print

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha celebrat avui la reunió ordinària del Comitè Executiu a Monistrol de Calders (Moianès), per tractar diversos temes de caràcter intern i valorar l’actualitat política i judicial del país.

En el transcurs de la trobada s’ha informat dels nous municipis que s’han adherit a l’AMI. Concretament es tracta de Querol, Mediona, Castellnou de Bages, Nou de Berguedà, Sant Martí de Riucorb, Palau-solità i Plegamans i Baix Pallars. Hi ha altres ajuntaments que també s’han interessat pel procés d’adhesió a l’entitat.

Un altre dels temes que s’han tractat ha sigut el de començar a treballar en la propera assemblea general de l’AMI, que es preveu que es faci entre el mes de febrer i març de l’any que ve i, per últim, s’ha informat que el proper mes de desembre l’entitat té concertada una reunió amb l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat