image_pdfimage_print

Segons resolució de la Junta Electoral Provincial, TV3 i els altres mitjans de la CCMA no poden dir ni “presos polítics”, ni “exili”, ni “Consell de la República”, ni “Assemblea de Càrrecs Electes”. Cap d’aquestes paraules a partir d’aquest dimarts i durant tot el període electoral fins al 10 de novembre.

La Junta Electoral estima que els termes “exili” i “presos polítics” vulneren el principi de pluralisme polític. La Junta també prohibeix “president a l’exili” i imposa que, sempre que els mitjans públics parlin del “Consell de la República” o de “l’Assemblea de Càrrecs Electes”, hi diguin a davant l'”autoanomenat” o “l’autoproclamat”.

Toni Comín, Vicepresident del Consell per la República, en una piulada ha donat irònicament les gràcies a la Junta Electoral pel seu suport a la campanya d’inscripció al Consell, que considera un instrument clau per a la consecució de la República Catalana. “Els suports inesperats mereixen, sens dubte, un agraïment especial” ha conclòs.

Publicitat
Publicitat