image_pdfimage_print

La Diada 2019 – Objectiu Independència va prenent forma. A més de la manifestació de la tarda, durant el matí, de 10 h a 15 h, s’habilitarà l’Espai Eines de País a Pla de Palau de Barcelona i els carrers del voltant.

Serà un espai ampli dividit en dues parts. Una de central, ubicada al centre de la plaça, en la qual es podran trobar diversos punts interactius per prendre consciència de quines eines hi ha per canviar la realitat actual i avançar cap a la independència, i de quines accions es poden dur a terme, a nivell individual o col·lectiu. I una segona àrea ubicada als carrers que donen accés a la plaça, on hi haurà la part d’aplicació pràctica de les eines que s’hauran exposat a la plaça. Tot plegat, englobat dins la campanya Eines de País de l’Assemblea.

Així, per exemple, a la plaça es podrà trobar un punt interactiu en forma de test per saber si s’és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb la nostra economia sense ingerències polítiques; i als voltants s’hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui efectuar un canvi de contracte. Aquest mateix esquema es reproduirà amb cadascuna de les eines que planteja l’espai.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

En definitiva, es tracta de traslladar la idea principal que cadascú de nosaltres és una eina de país, i que els petits canvis, si esdevenen col·lectius, transformen la realitat.

Centre de trucades per inscriure’s a la Diada, activat

La concentració d’enguany tindrà lloc a plaça Espanya i s’estendrà pels carrers que hi desemboquen, els dos extrems de Gran Via, Paral·lel, Creu Coberta, Tarragona i Maria Cristina, formant un estel, símbol de l’objectiu independència. Com cada any es recomana ser al lloc a les 16 h.

Una de les novetats d’enguany serà la possibilitat de seguir l’acte des de qualsevol punt del recorregut, ja que tots els trams estaran sonoritzats. L’acte central començarà a les 17.14 h i tindrà una durada aproximada de 45 minuts.

Les inscripcions a la Diada 2019 – Objectiu Independència compten des d’aquest dimarts amb una nova possibilitat. A més de l’habitual inscripció digital a diada.assemblea.cat, qui ho vulgui ja es pot inscriure telefònicament al 93 655 82 82 de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.