image_pdfimage_print

La Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya ha emès un manifest on denuncia l’actuació del Tribunal Constitucional espanyol a l’anular parcialment la declaració del Parlament de Catalunya d’octubre de 2018, concretament els punts que reprobaven el posicionament de Felipe VI, així com l’actuació també del Tribunal Supremo espanyol en relació a l’Ajuntament de Caldes de Montbui, municipi “lliure i sobirà”, sentenciant que els ajuntaments no poden aprovar resolucions que superin les competencies municipals.

El manifest alerta de la deriva antidemocràtica del Tribunal Constitucional i el Tribunal Supremo, ambdós espanyols, que impedeixen “barroerament que els representants democràticament elegits per la ciutadania puguin fer palès el seu parer polític o ideològic”. El text finalitza demanant adhesions al manifest per tal de declara a Felipe VI persona non grata.

El manifest complet es pot llegir a continuació:

Publicitat
Publicitat
En blanc 117