image_pdfimage_print

És el festival político-musical de referència dels Països Catalans, que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. És el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu. És un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses. Aplega tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacional dels Països Catalans.

Aquest any arriba a la vint-i-quatrena edició. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb l’onzena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni.

L’acte polític central serà demà dia 20/07/2019 a les 17.30 hores i hi intervindran:

Publicitat
Publicitat

– Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya
– Raquel Sans, diputada al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona
– Pau Morales, portaveu del Jovent Republicà
– Carme Gomila, regidora del Jovent Republicà a Manacor
– Pep Andreu, alcalde de Montblanc