Cartell #STOP155
Cartell #STOP155
image_pdfimage_print

El 19 de juliol a les 12 del migdia, tindrà lloc la sessió de constitució del Consell Comarcal del Maresme en el decurs de la qual prendran possessió de l’acta de conseller o consellera 33 membres de la corporació, així com s’escollirà el president o presidenta.

La Plataforma #STOP155 al Consell Comarcal del Maresme, organitzada a través de les xarxes, considera que a dia d’avui hi ha un pre-acord entre el JuntsXCat i el PSC pel govern del Consell Comarcal del Maresme. L’objectiu d’aquesta plataforma és revertir aquest pacte i forçar un acord entre les forces independentistes.

Fins ara, la crida a configurar la Plataforma #STOP155 a través de les xarxes, ha donat com a resultat una convocatoria espontània aquest passat diumenge a Argentona, amb la presència de diverses entitats independentistes de la comarca i representació de 28 dels 30 municipis del Maresme. La plataforma té previst realitzar encartellades amb una imatge denúncia, així com reunir-se amb representants de diferents partits.

Publicitat
Publicitat

Aquest mandat compta amb representants de 7 formacions polítiques: ERC, PSC, JuntsXCat, Ciutadans, Guanyem, CUP i PP. Aquesta vegada el plenari comarcal tindrà una renovació destacable ja que només repeteixen 9 consellers i conselleres. Els candidats escollits per aquestes formacions polítiques són regidors o regidores dels municipis que conformen la comarca del Maresme.

Les eleccions municipals del 26 de maig van determinar la següent configuración del plenari comarcal:
– ERC: 12 consellers/es.
– PSC: 8 consellers/es.
– JuntsXCat: 6 consellers/es.
– C’s: 2 consellers/es.
– Guanyem: 2 consellers/es.
– CUP: 2 consellers/es.
– PP: 1 conseller/a.

2 COMENTARIS

Comments are closed.