Pantalla gran instal·lada durant la intervenció inicial dels presos polítics | Òmnium Cultural
Pantalla gran instal·lada durant la intervenció inicial dels presos polítics | Òmnium Cultural
image_pdfimage_print

Òmnium Cultural instal·larà aquest dimecres pantalles gegants arreu del territori per poder seguir les declaracions finals dels presos polítics en el Judici a la Democràcia. L’entitat fa una crida a mobilitzar-se per escoltar l’últim torn de paraula del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i la resta de presos polítics i encausats en les darreres hores del Judici a la Democràcia.

A Barcelona, la pantalla gegant serà al passeig Lluís Companys davant l’Arc de Triomf; a Girona, a la plaça de la Independència; a Lleida, a la plaça Pau Casals; i a Tarragona, la pantalla gran s’instal·larà al bell mig de la Rambla Nova. Les últimes paraules dels acusats també es podran seguir des de les principals ciutats i municipis de Catalunya a través de pantalles gegants a les principals capitals de comarca, com Cervera, Figueres Falset, Reus la Seu d’Urgell, Manresa, Mataró, Tremp, Olot, Valls, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, i d’altres municipis com Sort o Sant Cugat del Vallès.