image_pdfimage_print

Aquest dimarts, Elisenda Paluzie i Josep Cruanyes s’han reunit en nom de l’ANC amb el MHP Quim Torra. Li han transmès la necessitat de retrobar la unitat estratègica i d’acció entre Govern, Parlament i societat civil per avançar cap a la independència, i la necessitat de recuperar l’esperit de l’1-O.

L’Assemblea es continua refermant en la via unilateral perquè és l’única que només depèn dels catalans, davant d’un Estat que no reconeix el dret a l’autodeterminació.

A aquesta reunió amb el MH President, cal afegir el treball d’internacionalització del conflicte que va dur a terme també Elisenda Paluzie el passat 1 de juny a la conferència sobre el dret d’autodeterminació del poble Khmer Krom organitzada a La Haia per la UNPO [vídeo]. Recordem que l’Assemblea Nacional Catalana és un membre de ple dret de la Unrepresented Nations and Peoples Organization (UNPO), una de les organitzacions més importants de nacions sense Estat. Aquesta entitat representa pobles i nacions, molts dels quals, amb els anys, han acabat esdevenint estats, com Armènia, Estònia o Geòrgia, entre d’altres

Publicitat
Publicitat