La importància d’unes Primàries

image_pdfimage_print

Voldria començar aquest article per explicar què són unes Primàries.

Terrassa és una ciutat oberta, diversa i dinàmica que vol canvis.

Aquest fet fa créixer el desencant de molts ciutadans i ciutadanes obreres que volen viure en una ciutat lliure d’imposicions, que sigui escoltada i sense que ningú els passi pel damunt ni els tregui drets. En definitiva, cansada de quaranta anys d’un govern desgastat que es fa dir socialista i que no funciona.

Publicitat

El passat dissabte 2 de febrer van ser les votacions de Primàries Terrassa. Aquestes eleccions foren una oportunitat d’or per a fer noves fórmules de participació i que mai havien tingut lloc. Votar la totalitat de l’ordre d’una llista electoral, que van escollir fins a 9 candidats dels 14 que es van presentar, ha estat una ocasió molt maca, ja que la majoria dels candidats i candidates no havien participat en res similar.

Quan es va crear la plataforma ciutadana Primàries Catalunya, va ser per denunciar la mala praxi i la poca representació que tenim com a ciutadania. I també per treballar per la república i el mandat del passat 1r d’octubre de 2017.

Des d’aquestes línies, vull donar les gràcies a les 129 persones que m’han fet confiança i per a les quals seguiré endavant treballant amb la participació, la democràcia, decisió empenta i valentia.