Pepi Oller , dempeus, en el moment que es varen anunciar els resultats | Primàries Terrassa
Pepi Oller , dempeus, en el moment que es varen anunciar els resultats | Primàries Terrassa
image_pdfimage_print

Aquest dissabte ha tingut lloc a Terrassa la votació del projecte de Primàries Catalunya amb la participació de 14 candidats. 662 ciutadans de la ciutat s’han acostat als dos col·legis electorals establerts a la ciutat per votar o ho han fet a través de l’opció de vot telemàtic, d’un cens total de 1.506 persones que durant els darrers mesos s’havien anat donant d’alta al cens.

Després d’una intensa jornada electoral els candidats, organitzadors i simpatitzants de Primàries Terrassa s’han reunit al local del Centre Excursionista Terrassa per conèixer els resultats per part del Comitè Electoral. Com és habitual en aquest tipus de jornades els resultats s’han fet esperar.

Pepi Oller ha estat la candidata més votada del procés de primàries amb prop de 400 vots. La resta de la llista es configurarà amb format cremallera intercalant una persona de cada sexe. El perfil de Primàries Terrassa ha publicat la configuració provisional de la llista tenint en compte els vots de cada candidat i el format cremallera:

Publicitat
Publicitat

Pepi Oller és llicenciada en filologia anglogermànica i actualment és professora d’anglès i cap de departament de l’Escola Oficial d’Idiomes de Terrassa. Ja l’any 2010 va participar de la plataforma Terrassa Decideix, que posteriorment va derivar en la secció local de l’ANC a la ciutat, i de la qual ha estat membre del secretariat local en tres ocasions.