Cua de votació a les primàries de Sant Just | Alcaldia Republicana Sant Just
Cua de votació a les primàries de Sant Just | Alcaldia Republicana Sant Just
image_pdfimage_print

Un total de 583 ciutadans de Sant Just Desvern han participat de l’elecció de la llista republicana al municipi a través del procés de primàries obertes. Una participació que suposa el 5,5% del cens electoral del municipi del Baix Llobregat, el qual té una població d’uns 17.000 habitants.

Pocs s’esperaven aquest nivell de participació, encara menys quan el dia anterior el nombre d’inscrits al cens era d’uns 380. El fet que hi hagués la possibilitat d’inscriure’s al cens el mateix dia ha permès que una inesperada afluència de votants hagi pogut participar del procés i s’ha arribat als 745 inscrits. La candidatura, doncs, té un punt de partida immillorable per fer un gran resultat a les urnes el mes de maig vinent.

La guanyadora de les primàries i futura cap de llista serà la professora de secundària Anna Vilanova que va recollir un total de 409 vots. Vilanova té una llarga trajectòria associativa havent estat membre de Joves Independentistes de Sant Just, a la SEAS i a l’Esplai del municipi. Més endavant fou presidenta l’AMPA de l’escola Montseny i secretària de la junta de l’Ateneu, entitat de la qual n’és actualment la vicepresidenta.

Publicitat
Publicitat