Moment de la jornada de votació a les Primàries de l'Hospitalet | Primàries L'Hospitalet
Moment de la jornada de votació a les Primàries de l'Hospitalet | Primàries L'Hospitalet
image_pdfimage_print

Primàries L’Hospitalet ha celebrat aquest dissabte el procés electoral d’elecció d’una candidatura oberta i transversal per a les municipals de 2019, on han votat 716 persones. El cens d’inscrits ha arribat a les 1295 persones, per tant  ha votat un 55% dels electors.

El guanyador de Primàries L’Hospitalet és Jordi Monrós, seguit de prop per Carles Salvadó, i finalment Jordi Ibáñez. Els resultats complets de la llista es poden veure en aquest enllaç.

La jornada de votacions ha transcorregut en un ambient festiu i frenètic, amb moments puntuals de llargues cues a les tres seus (físiques) electorals. No s’ha registrat cap incident durant el procés de votació i recompte.

Publicitat
Publicitat

Els tres candidats a cap de llista tenien grans possibilitats a guanyar, de la mateixa manera que era una incògnita com quedaria la resta de llista.

Molts hospitalencs han passat per les urnes amb una barreja entre il·lusió i ganes de canvi. Primàries amb una llista configurada per la ciutadania continua en el seu procés de transformació democràtica de la ciutat i construcció republicana. El procés participatiu entra ara en una nova fase, la de construir un programa electoral.