Portes obertes al Palau de la Generalitat

Un total de 13.075 persones han visitat el Palau de la Generalitat durant aquestes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. La seu de la Presidència i del Govern de Catalunya ha estat oberta de 16 h a 21 h els dies 27, 28 i 29 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener. Ha rebut 7.799 persones durant els dies posteriors a Nadal i Sant Esteve, i 5.276 persones en els primers dies d’aquest 2019.

A més del patrimoni arquitectònic del Palau de la Generalitat, enguany s’ha pogut contemplar l’escultura original del Desconsol, de Josep Llimona, ubicada al Pati Gòtic.

D’aquesta manera, els visitants han pogut visitar el Pati dels Tarongers, la Sala Tarradellas —on es reuneixen setmanalment el president i els membres del Govern en Consell Executiu—, la Sala Torres García i la Sala Tarongers. També han pogut contemplar la Galeria Gòtica i el Saló Sant Jordi, entre altres escultures i espais del Palau.

Publicitat

La seu del Govern també obre les portes a la ciutadania en dates com la Diada Nacional de Catalunya, Sant Jordi i la Mercè. A més, el Palau de la Generalitat es pot visitar, prèvia sol·licitud, el segon i el quart cap de setmana de mes (dissabte i diumenge), llevat del mes d’agost.