Moment de la concentració de Cap d’Any a Lledoners. Font: Regió 7
Moment de la concentració de Cap d’Any a Lledoners. Font: Regió 7
image_pdfimage_print

Unes 2.500 persones, segons els organitzadors, es van aplegar ahir 31 de desembre per acomiadar l’any i acompanyar els presos polítics que es troben retinguts a la presó de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada, Bages), tal com es va fer per Nadal.

La trobada convocada per l’entitat Omplim Lledoners, es va iniciar a les 7 de la tarda i va anar acompanyada de músics, espectacles i cants de nadales. A les 12 de la nit, es va celebrar l’entrada al nou any amb una campana portada expressament a l’esplanada de la presó.

El conseller Jordi Turull, empresonat des de fa 284 dies, i que es troba a Lledoners amb Josep Rull, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, ha agraït amb una piulada la companyia de les persones que van ser presents anit a Lledoners.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Unes 200 persones es va concentrar també davant la presó de Mas d’Enric (El Catllar, Tarragonès), on es troba presa l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, mentre que foren un centenar de persones les que es van aplegar davant la presó de Puig de les Basses (Figueres, Alt Empordà), on es troba reclosa l’exconsellera Dolors Bassa.